Diensten

Verhuur

GENE-ELECTRA is gespecialiseerd in de verhuur van technologische event-apparatuur. Wij proberen aan het geheel van de technische behoeften van onze klanten te beantwoorden, zoals:

Voor uw outdoor events kunnen wij u ook het volgende voorstellen:

Lange termijnverhuur

Indien u regelmatig hetzelfde materiaal wenst te gebruiken zonder dat u zich zorgen moet maken over de investering van de aankoop of de problemen van het onderhoud, kunt u het materiaal op lange termijn huren. Zo beschikt u altijd over recente apparatuur en technische service tegen een vaste maandelijkse of trimestriële vergoeding.

Verkoop

Ook al zijn wij gespecialiseerd in verhuur, gebeurt het regelmatig dat één van onze klanten materiaal wenst aan te kopen of een vergaderzaal permanent wenst in te richten. Géné-Electra biedt dan zijn expertise aan om de beste technische oplossing uit te werken. Wij kunnen dus zorgen voor de verkoop, installatie en service van het meeste materiaal dat wij in verhuur aanbieden.

Bevoorrechte samenwerking

U bent op zoek naar een technische partner die u een kwalitatieve service kan aanbieden en zich kan aanpassen aan uw organisatie en infrastructuur? Wij bepalen samen uw technische behoeften (materiaal, gebruiksfrequentie, assistentie, enz.), uw interne organisatie (commercieel, logistiek, financieel, enz.) en vinden de beste manier om hieraan te beantwoorden via een bevoorrechte samenwerking.

Muziekinstrumenten

Als een autonome afdeling binnen het bedrijf, is Clarks Music gespecialiseerd in het verhuur van muziekinstrumenten en back-line materiaal. Wij beschikken over een breed gamma muziekinstrumenten en audiomateriaal dat men kan gebruiken voor zowel live concerten of als een eerder decoratief element voor een filmopname.Bezoek: www.clarks-music.com

Tolken

De keuze van de goede tolken is primordiaal voor het succes van uw meertalige events. Daarom doen wij beroep op onze partner Mister Light. Dit gespecialiseerd tolkenbureau kiest al sinds meer dans 30 jaar op een grondige wijze precies die tolken die het best passen en over de juiste expertise beschikken, vereist voor uw specifiek evenement. Bezoek: www.mister-light.be

Organisatieservice

Op talrijke evenementen werken wij voor tal van spelers uit de MICE-sector. Indien u op zoek bent naar leveranciers van bepaalde diensten, kunnen wij u met onze ervaring adviseren en in contact brengen met onze betrouwbare partners. We denken dan bijvoorbeeld aan het zoeken naar een event locatie, een coördinator, enz.

Rue Steylsstraat 100 - 1020 Brussels, Belgium | +32 (0)2 425.25.06 | info@gene-electra.com | Btw/Tva/Vat BE 0413.118.050