Wie zijn wij ?

Een locatie in het hart van Brussel voor een snelle interventie

Géné-Electra is ideaal gelegen in Brussel, hoofdstad van Europa, hoofdzetel van tal van internationale instellingen, favoriete plek voor congressen en iedere dag steeds meer geprezen voor culturele en feestelijke evenementen.
De nabijheid van de voornaamste congrescentra, theaterzalen en tal van prestigieuze hotels in de Brusselse regio, laat ons toe om zeer snel te gevolg te geven aan last minute aanvragen.
Deze geografische ligging maakt het ons ook gemakkelijk om onze klanten in België en elders in Europa snel te kunnen bedienen.

Een bedrijf op menselijke schaal voor een persoonlijk contact

Géné-Electra is een familiaal bedrijf dat al meer dan 40 jaar actief is in de audiovisuele sector, gedreven door de aanhoudende passie voor dit beroep.
De ervaring verworven doorheen de ondertussen duizenden gerealiseerde evenementen, gecombineerd met voortdurende investeringen in nieuwe technologische oplossingen, maakt van Géné-Electra uw bevoorrechte technische partner.
De persoonlijke relatie die wij met onze klanten opbouwen is zeer gewaardeerd. De vertrouwensrelaties met tal van grote event-organisatoren op prestigieuze locaties is hiervan het sprekend bewijs.

Een kwaliteitsservice voor geslaagde evenementen

Vanuit de vastberaden overtuiging dat onze klanten zoeken naar een technische service van hoge kwaliteit aan een competitieve prijs, zetten wij ons dagelijks in voor het succes van uw evenementen via een proactieve aanpak. Bovenop het technisch resultaat, streven onze teams systematisch en bij elk project naar de tevredenheid van de klant.
We vertalen onze bedrijfsmissie in de praktijk door:

Onze grote flexibiliteit: Wij laten ons niet vastpinnen door een bepaald einduur en we beseffen als geen ander dat een event-organisator veel problemen moet oplossen. Daarom stellen wij ons op elk ogenblik op als een echte partner en nemen wij het volledige technische gedeelte van uw evenement voor onze rekening, 7d/7 – 24u/24.

Ons professionalisme: Onze ploegen zijn gevormd door echte professionals die allemaal het succes van uw evenement tot doel hebben. Onze bedoeling is uw vertrouwen te winnen en u te ontlasten van de technische aspecten.

Kwaliteitsmateriaal: Wij beschikken over kwaliteitsmateriaal, dat we permanent vernieuwen en met de grootste zorg onderhouden. Dit materiaal beantwoordt aan alle eisen van hoge performantie en betrouwbaarheid.

Onze creativiteit: Onze klanten proberen hun evenementen uniek te maken en zijn daarom op zoek naar originele oplossingen. Onze ploegen begrijpen dit zeer goed en werken dagelijks mee aan deze zoektocht naar creativiteit.

Rue Steylsstraat 100 - 1020 Brussels, Belgium | +32 (0)2 425.25.06 | info@gene-electra.com | Btw/Tva/Vat BE 0413.118.050