Uwaudiovisuele referentiein Brussel

Diensten

De juiste oplossing voor u

Verhuur

Wij verhuren, installeren en beheren audiovisuele uitrusting en tolkapparatuur. Om u het leven gemakkelijker te maken, zorgen wij voor alle audiovisuele en technische aspecten van uw evenement.

Verhuur op lange termijn

Als u regelmatig materiaal wenst te gebruiken zonder te moeten investeren en deze te moeten kopen of zonder er de rompslomp qua onderhoud en update erbij te moeten nemen, kunnen wij samen een huurovereenkomst op lange termijn afsluiten voor bepaalde apparatuur. Zo beschikt u altijd over de meest recente apparatuur en technische service tegen een maandelijkse kostprijs.

Verkoop

Als verhuurspecialist komt het regelmatig voor dat één van onze klanten besluit het gewoonlijk gehuurde materiaal geheel of gedeeltelijk over te kopen of een ruimte permanent in te richten.

In dergelijke gevallen biedt Géné-Electra hulp aan bij het bepalen van de oplossing die het beste past bij de behoeften en het beschikbare budget van de klant. Daarom zorgen wij voor de verkoop, de installatie en het onderhoud van de meeste uitrustingen die voor verhuur worden aangeboden.

Partnerschap

Bent u op zoek naar een technische partner die een kwalitatieve technische dienst kan leveren en zich kan aanpassen aan uw manier van werken en uw infrastructuur? Wij bespreken samen uw verwachtingen, uw technische behoeften (uitrusting, gebruiksfrequentie, ondersteuning, enz.), uw interne werking (commercieel, logistiek, financieel, enz.) en bepalen samen – in nauwe samenwerking – welke de beste manier is om hieraan te voldoen.

Steylsstraat 100 - 1020 Brussel, België | +32 (0)2 425.25.06 | info@gene-electra.com | Btw BE 0413.118.050