Uwaudiovisuele referentiein Brussel

Presentatie

Over ons

Géné-Electra is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in de technische sector. Het is onze passie die ons dagelijks lijdt en ons drijft om van elk evenement een succes te maken.

De evolutie van de evenemententechnologie stelt ons in staat voortdurend te innoveren en wij investeren in nieuwe markttrends om onze partners de best mogelijk technische oplossingen aan te bieden. Als bedrijf op mensenmaat kunnen wij elk project op een unieke manier behandelen en beschikken wij over de nodige tools om de beschikbaarheid van het materiaal en de betrouwbaarheid van de teams 365 dagen per jaar te garanderen, en dit mét de glimlach!

In Brussel en daarbuiten

Omdat wij in de onmiddellijke nabijheid van het centrum van Brussel en zijn evenementenlocaties gevestigd zijn, kunnen wij op korte termijn optreden en inspelen op last minute verzoeken.

Deze centrale geografische ligging stelt ons in staat om onze klanten ook in de rest van België en in de buurlanden te bedienen tegen concurrerende prijzen.

Onze klanten

Jaarlijks nemen wij meer dan 800 evenementen van allerlei aard voor onze rekening. Onze klanten variëren van congresorganisatoren, prestigieuze zalen en hotels, Europese en Belgische openbare instellingen tot privébedrijven en verenigingen.
Door een relatie op te bouwen op basis van advies en vertrouwen, streven wij ernaar wederzijds voordelige partnerschappen op te bouwen die verder gaan dan de eenvoudige leverancier-klant-relatie.

De oplossing die bij u past

Iedere organisatie heeft andere middelen, infrastructuur en behoeften, dus zorgen wij ervoor dat wij de meest geschikte oplossing bieden. Meestal verzorgen wij de volledige dienstverlening (ontwerp, opbouw, repetitie, regie, demontage), maar wij kunnen ook alleen de technische diensten leveren met de eigen apparatuur van de klant of net andersom: enkel het materiaal verhuren. Voor terugkerende opdrachten bieden wij ook huurformules aan op lange termijn, alsook vaste installaties. Onze doelstelling hiervoor is om steeds de “beste prijs-kwaliteitsverhouding” voor ogen te houden.

Onze sterktes

Onze reactiesnelheid

Vanaf het eerste commerciële contact tot de technische uitvoering ter plaatse zorgen wij ervoor dat wij beschikbaar zijn en zo snel mogelijk reageren op verzoeken, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Onze betrouwbaarheid

Wij maken gebruik van onze ervaring om u te adviseren en betrouwbare en uitgeteste oplossingen aan te bieden. Bovendien voldoet onze technische uitrusting, die voortdurend wordt vernieuwd en zorgvuldig wordt onderhouden, aan de strengste eisen.

Ons professionalisme

Aangezien het succes van uw evenement ons enige doel is, zorgen wij ervoor dat u zich op uw gemak voelt en beheren wij alle technische aspecten van uw evenement. Deze ondersteuning begint met de evaluatie van uw behoeften en eindigt met de bijstand van de technicus ter plaatse.

Een ecodynamisch bedrijf

Géné Electra, een ecodynamische onderneming sinds 2017

Het label "Ecodynamische onderneming" werd op 11 mei 1999 gelanceerd. Het is een officiële erkenning in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest voor Brusselse ondernemingen die intern een milieubeheer invoeren. Het is een onderscheiding voor hun dynamische milieuaanpak en voor de vooruitgang die ze boeken in afvalbeheer en -preventie, rationeel energiegebruik, mobiliteit van de werknemers ...

Steylsstraat 100 - 1020 Brussel, België | +32 (0)2 425.25.06 | info@gene-electra.com | Btw BE 0413.118.050