Referenties

In de loop der jaren hebben we een sterk klantenbestand opgebouwd in diverse sectoren.

Onze specialisatie in conferentietechnologie biedt ons de mogelijkheid om samen te werken met vele internationale instellingen die in Brussel aanwezig zijn, zoals de Raad van de Europese Unie, ambassades en regionale vertegenwoordigingen, maar ook met Belgische instellingen zoals het Brusselse Parlement, diverse federale overheidsdiensten en lokale besturen.

Onze gepersonaliseerde aanpak en ons uitgebreid gamma aan diensten maken van ons de globale AV-partner van verschillende prestigieuze locaties en hotels in België, alsook de organisatoren van PCO's en gerenommeerde evenementen.

Tot slot vertrouwen ook veel bedrijven, federaties, NGO's en universiteiten ons de organisatie van hun evenementen toe die technische ondersteuning vergen.

Deze verscheidenheid aan klanten met uiteenlopende behoeften stelt ons in staat om onze dienstverlening elke dag te verbeteren door het leveren van de meest geschikte technische oplossingen.

Rue Steylsstraat 100 - 1020 Brussels, Belgium | +32 (0)2 425.25.06 | info@gene-electra.com | Btw/Tva/Vat BE 0413.118.050