Uwaudiovisuele referentiein Brussel

Conferentie audio

Digitale audio voor conferenties en meetings

Voor vergaderingen waar veel mensen moeten kunnen spreken en waar er voldoende ruimte moet zijn voor discussie, hebben we meer dan honderd “push to talk-microfoons” in ons gamma, ook wel deelnemersmicro genoemd.

Het aantal personen dat kan spreken en het systeem dat de spraakoverdracht en de microfoon van de voorzitter instelt, zijn aanpasbare parameters die onze technische operator beheert via de centrale besturingseenheid of via een app op de computer.

Het digitale systeem DCN Next Generation van het merk BOSCH is uiterst betrouwbaar en biedt een hoge geluidskwaliteit. Het is ook mogelijk om deze gesprekstoestellen te combineren met een simultaanvertalingssysteem. Op deze manier sluiten we de headsets van de deelnemers rechtstreeks aan op de tafelmicrofoons en vermijden we de installatie van een infraroodsysteem.

Draadloze microfoons

Wanneer er behoefte is aan mobiliteit, is er draadloze technologie ter beschikking voor alle mogelijke microfoons.

De hand- en headset-microfoons zijn alom bekend voor zowel spraak als zang. We gebruiken ook vaak de zogenaamde dasspeld microfoon omwille van de discretie voor sprekers op conferenties.

En wat zou u denken van een catch box microfoon die van de ene persoon naar de volgende kan worden gegooid om uw vraagsessies nog dynamischer te maken?

Een andere innovatieve oplossing die het mogelijk maakt om staand te spreken vanaf hoge tafels of pupiters zonder de nadelen van kabels, is het gebruik van draadloze zwanenhals microfoons.

Naar gelang de omstandigheden gebruiken wij, bij Géné-Electra, onze meest gepaste micro’s van de merken Sennheiser en Shure.

De Sennheiser Speechline serie heeft bijvoorbeeld kenmerken die zeer gewaardeerd worden voor gebruik op conferenties (oplaadbare batterijen met een batterijlevensduur van 15 uur, 1.9Ghz frequentieband met automatische omschakeling, 256-bit AES-encryptie, enz.).

 

Steylsstraat 100 - 1020 Brussel, België | +32 (0)2 425.25.06 | info@gene-electra.com | Btw BE 0413.118.050