Uwaudiovisuele referentiein Brussel

Decoratieve en functionele verlichting

Verhuur van sfeerverlichting voor evenementen

De toevoeging van sfeerverlichting kan de locatie van uw evenement verfraaien of omtoveren van een werkruimte tot een dineropstelling tijdens een conferentiedag.

Om deze sfeerverlichting te creëren, is het mogelijk om niet al te dure en zeer eenvoudige oplossingen te voorzien. Zo kunnen draadloze spots (die op batterijen werken en op afstand bediend kunnen worden) op de vloer worden geplaatst en gecombineerd worden met meer complexe apparatuur zoals moving heads die op totems worden geplaats of aan een structuur worden gehangen, hetgeen zorgt voor een meer geavanceerde decoratieve verlichting.

De branding van de ruimte is eveneens mogelijk door gepersonaliseerde gobos te projecteren. Deze gobos kunnen hetzij in de zaal hetzij als blikvanger buiten geïnstalleerd worden.

Openbare ruimten, monumenten, sportcentra en feesttenten zijn meestal niet uitgerust om evenementen te organiseren en hebben extra functionele verlichting nodig.

Géné-Electra heeft zowel sfeerverlichting als functionele verlichting te huur die ongetwijfeld een meerwaarde zullen geven aan uw volgend evenement.

Steylsstraat 100 - 1020 Brussel, België | +32 (0)2 425.25.06 | info@gene-electra.com | Btw BE 0413.118.050