Uwaudiovisuele referentiein Brussel

Podiumverlichting en lichtshows

Verlichting voor dj's, concerten en andere evenementen

Podiumverlichting kan zich beperken tot witte verlichting die is aangepast om een optimale cameraopname van het evenement mogelijk te maken, voor een videoconferentie bijvoorbeeld of een hybride/online vergadering.
Meer dynamische podiumverlichting met robotprojectie (moving heads) kan worden gebruikt voor een kick-off meeting of een prijsuitreiking.

Voor concerten en DJ-feesten zal een dynamische verlichting met een groot aantal toestellen nodig zijn om een verscheidenheid van effecten te creëren.
Géné-Electra installeert en programmeert al het nodige verlichtingsmateriaal zodat dit aangepast kan worden aan uw show.
De meeste van onze lichten zijn DMX gestuurd en zijn uitgerust met een LED-technologie waardoor het stroomverbruik zeer laag is en de keuze aan kleuren zeer ruim.

Wij verhuren het volgende materiaal: cut-outs, fresnels, pars, uplighters, wall washes, sunstrips, blinders, moving heads, strobes en lichtconsoles. DJ- en feetsverlichtingssets zijn eveneens beschikbaar voor verhuur.
Voor een maximaal effect kan gebruik gemaakt worden van rook- en mistmachines. Wij hebben ook speciale rookmachines voor brandtraining (fire training) en voor bruiloftsdansen (carbo ijsmachine).

Steylsstraat 100 - 1020 Brussel, België | +32 (0)2 425.25.06 | info@gene-electra.com | Btw BE 0413.118.050