Uwaudiovisuele referentiein Brussel

Modulaire led-schermen

LED walls

Een LED-scherm huren is de meest geschikte oplossing voor lichtrijke omgevingen, buiten en voor situaties waar het moeilijk is om een projector te plaatsen vanwege het ontbreken van de minimale projectie-afstand of wegens de te geringe hoogte van het plafond.

De LED-schermen zijn een aaneenschakeling van modules (meestal van 50x50cm) die het mogelijk maken om een scherm te maken in klassiek 16:9-formaat of een achtergrond van 10m breed bij 3m hoog. Er zijn ook meer creatieve lay-outs mogelijk om de schermen als decorelementen te gebruiken.

Geplaatst op grondniveau voor een immersief effect, op een zelfdragende structuur of hangend aan een brug, vereisen ze een maximale diepte van 80 cm om te worden geïnstalleerd.

Dankzij zijn lichtkracht en zijn innovatief aspect, zal een LED-wall zeker de aandacht trekken van de deelnemers op uw conferentie, beurs, sportevenement of festival.

Géné-Electra verhuurt verschillende soorten schermen met specifieke modules voor buitengebruik, en modules voor binnen met een meer verfijnde resolutie dankzij een groter aantal pixels.

Steylsstraat 100 - 1020 Brussel, België | +32 (0)2 425.25.06 | info@gene-electra.com | Btw BE 0413.118.050