Uwaudiovisuele referentiein Brussel

Digitale roll-ups

Een maximaal visueel impact

De digitale roll-up is een enorme innovatie die een maximale visuele impact garandeert. In tegenstelling tot de gedrukte roll-up, maakt de digitale roll-up het mogelijk om eender welke statische of dynamische inhoud weer te geven. Hierdoor wordt dit ook vaak een E-poster genoemd (electronic poster). U kan er dus afwisselend sponsorlogo’s, het dagprogramma, maar ook video’s op weergeven.

De inhoud kan op voorhand geprogrammeerd worden en rechtstreeks draadloos doorgestuurd worden via een applicatie of door middel van een HDMI-kabel.

De digitale roll-up is zeer gemakkelijk te verplaatsen, dankzij de wieltjes, en is ontworpen voor een uiterst flexibele plaatsing. Vaak worden digitale roll-ups apart gebruikt, maar het is ook mogelijk om ze naast elkaar te plaatsen om een decor te vormen of één groot scherm. Dit alles met een minimum aan installatietijd en vloeroppervlak.

Met deze apparatuur, een echte revolutie op het gebied van digital signage, kunt u tegen lagere kosten animaties maken en uw locatie of evenement een modern tintje geven.

Géné-Electra beschikt over verschillende roll-up-modellen die gehuurd kunnen worden en stelt verschillende formules voor: huren op dagbasis/ weekbasis/ maandbasis. Wanneer u er meerdere malen één nodig heeft, kies dan onmiddellijk voor de aankoop van uw eigen digitale roll-up/ LED-poster.

Steylsstraat 100 - 1020 Brussel, België | +32 (0)2 425.25.06 | info@gene-electra.com | Btw BE 0413.118.050