Uwaudiovisuele referentiein Brussel

Computers & mobiele videoconferentie

ICT oplossingen voor evenementen

Verhuur van laptops en usb microheadsets.

Of u nu tijdelijk apparatuur wenst te huren of voor een langere termijn (in afwachting van de vernieuwing van uw eigen computerapparatuur bijvoorbeeld), Géné-Electra kan u computers, laptops en toebehoren (usb headsets, ethernet switch, enz.) te huur aanbieden.

Oplossingen speciaal voor evenementen

Door een netwerk uit te bouwen en een systeem te voorzien voor het delen van bestanden tijdens een conferentie, kunnen presentaties via een speakers room worden verzameld en onmiddellijk worden verzonden naar de technische regies van de verschillende ruimtes waar de presentaties plaatsvinden.

Een secretariaat of receptiedienst installeren voor een evenement impliceert de huur en configuratie van computers, printers en soms zelfs papierversnipperaars.

Voor opleidingen, examens of ieder ander fysiek of remote evenement, is het mogelijk om bij Géné-Electra grote hoeveelheden computers en informaticamateriaal te huren, al dan niet met of zonder bijhorende IT-ondersteuning.

Voor industriële printers/kopieerapparaten zorgt Géné-Electra voor de juiste implementatie via partners die op dit gebied gespecialiseerd zijn. 

Heeft u een redundante internetverbinding nodig om de goede werking van uw online evenement te garanderen? Géné-Electra heeft verschillende rooterssets/ acces points te huur die tegelijkertijd via de kabel en via 4G verbonden kunnen worden.

Plug and play videoconferentiesystemen

Voor kleine videoconferenties heeft Géné-Electra de verhuurmogelijkheden uitgebreid met mobiele sets waarin alle benodigde apparatuur in een gebruiksklare set is geïntegreerd (computer, scherm, camera, micro en luidspreker).

Steylsstraat 100 - 1020 Brussel, België | +32 (0)2 425.25.06 | info@gene-electra.com | Btw BE 0413.118.050