Uwaudiovisuele referentiein Brussel

Audiovisueel materiaal

Verhuur van audiovisuele apparatuur

Naast ons ruime aanbod aan audio– en videoapparatuur, waarover u uitleg zal kunnen terugvinden op de daaraan gewijde pagina’s, hebben wij ook diverse specifieke audiovisuele apparatuur te huur:

Digitaal spreekgestoelte

Een 42 inch scherm vooraan maakt het mogelijk om de naam, de titel, de organisatie van de spreker, of enig ander gewenst beeld, weer te geven. Dankzij een geïntegreerde return monitor kan de spreker de presentatie volgen zonder zich te hoeven omdraaien. LED-strips zorgen voor wat extra kleur. Geïntegreerde zwanenhalsmicrofoons zorgen voor een optimale geluidsontvangst.

Klassiek spreekgestoelte

Wij beschikken over 4 identieke plexiglas spreekgestoeltes die we verhuren.

Digitale flip charts

Een 55 inch scherm dat in portret- of landschapsmodus kan worden geplaatst waarop u inhoud kunt weergeven, alsook aantekeningen kunt maken en delen.

Klassieke flip charts en whiteboards

Wij beschikken over meer dan 50 flip charts die we verhuren

Cue lights/ speaker remote & pointer

Zodat sprekers doorheen hun presentaties kunnen klikken. Er kunnen tot 3 computers tegelijkertijd worden gesynchroniseerd.

Timer/ countdown

Een software waarmee het mogelijk is om vanuit de regie de tijd weer te geven of korte berichten te sturen op de monitor van de spreker. Deze kunnen ook geïntegreerd worden op het beeld.

Prompterkit

Een prompterkit die de door de spreker voor te lezen tekst boven de camera weergeeft. De operator bepaalt de grootte van de tekst en regelt de scrolsnelheid tijdens de voorstelling.

Intercoms en walkie talkies

De intercom maakt communicatie mogelijk tussen de verschillende technische partijen (cameramannen, technici, regisseurs, enz.); de talkie walkies zorgen voor een communicatiekanaal tussen verschillende personen die bij hetzelfde evenement betrokken zijn.

Green Key

We beschikken over mobiele green keys die zeer gemakkelijk te vervoeren en te installeren zijn. De green keys bestaan in de vorm van roll-ups van 2m breed x 2,5m hoog. Eveneens beschikken wij over draagstructuren voor green keys van 6m breed en 3m hoog die de gewenste maat kunnen aannemen.

Steylsstraat 100 - 1020 Brussel, België | +32 (0)2 425.25.06 | info@gene-electra.com | Btw BE 0413.118.050