Uwaudiovisuele referentiein Brussel

Cameraopnames

Een optimale dekking met één of meerdere camera's

Een videocaptatie kan gemaakt worden, hetzij voor een opname voor montage , hetzij voor een live-uitzending in een andere zaal, hetzij voor een online evenement.

Door de recente sanitaire omstandigheden worden talrijke events hybride georganiseerd waarbij ofwel een deel van de sprekers ofwel een deel van het publiek niet fysiek aanwezig is, maar wel via livestream of videoconferentie. Daarvoor is het noodzakelijk om de sprekers adequaat te filmen.

Hoewel een eenvoudige vergadering met deelnemers in een boardroom mogelijk is met slechts één vast camerastandpunt, zijn voor de meeste configuraties minstens 2 camera’s nodig om de camerastanden af te wisselen en de mogelijkheid te hebben de opnamen te wijzigen. 

Daarom bevelen wij vaak een set van 2, 3 of 4 robotcamera’s aan die worden bestuurd door één operator in de controlekamer. De operator kan dan kiezen welk beeld naar de regie gestuurd wordt, die dit beeld kan combineren met andere inhoud (presentaties, enz.) of titels kan toevoegen.

Voor dynamische evenementen kan deze setup met robotcamera’s gecombineerd worden met 1 of 2 cameraman(nen) om een optimale dekking te verzekeren.

Géné-Electra beschikt over 2 sets Panasonic HD multicams (inclusief camera’s, controllers, cameramixers en accessoires) die eenvoudig op te stellen zijn om de visuele kwaliteit van uw online evenementen te garanderen.

Steylsstraat 100 - 1020 Brussel, België | +32 (0)2 425.25.06 | info@gene-electra.com | Btw BE 0413.118.050