Uwaudiovisuele referentiein Brussel

Podia & mobile podia

Podia voor binnen en buiten

Podia

Als de zaal geen podium heeft, monteert Géné-Electra platforms in standaardafmetingen (1×1 en 2×1) om de gewenste grootte te bereiken op de hoogte van uw keuze (20, 40, 60, 80 of 100 cm). Ronde podia kunnen eveneens gebruikt worden voor een eleganter effect.

Het esthetische aspect van het podium kan worden gepersonaliseerd door middel van tapijten en stoffen voor een mooie afwerking aan de zijkant, hoewel deze meestal grijs en zwart van kleur zijn.

Verhuur van mobiele podia

Ook kunnen wij outdoor evenementen (concerten, festivals, betogingen), waarvoor grote mobiele podia noodzakelijk zijn, regelen via onze vertrouwde partners.

Afhankelijk van de vereisten kunnen wij open en overdekte podia van alle afmetingen (vanaf 6,5m x 5,5m tot 13m x 8,5m) en met verschillende looks aanbieden (bijvoorbeeld met een doorzichtig zeil achteraan), meestal op aanhangwagens die zeer snel op te bouwen en af te breken zijn.

Sommige modellen kunnen op voorhand uitgerust worden met LED-schermen, luidsprekers en verlichting.

Voor uw betogingen in Brussel en overal elders in België, stellen wij u een Full Service “Plug&Play” voor, inclusief levering, installatie en ophaling, op het tijdstip en het adres van uw keuze.

Steylsstraat 100 - 1020 Brussel, België | +32 (0)2 425.25.06 | info@gene-electra.com | Btw BE 0413.118.050