Uwaudiovisuele referentiein Brussel

Stemsystemen

Interactief stemmen

Voor fysieke evenementen beschikt Géné-Electra over enkele honderden draadloze Turning Point Responses stemkastjes die volledig autonoom werken (er is hiervoor geen Wifi-verbinding nodig) en in een oogwenk door de operator kunnen worden ingesteld.

De vragen en antwoorden worden omgetoverd tot een personaliseerbare presentatie, zodat deze perfect geïntegreerd kan worden in andere PowerPointpresentaties.

De presentator kan dan vragen stellen aan de deelnemers die, met behulp van een individueel draadloos stemkastje, reageren op de gestelde vraag of keuze.

De resultaten worden onmiddellijk verzameld en kunnen worden bekeken als een duidelijke en gedetailleerde grafiek.

Dit autonoom systeem kan gebruikt worden zonder smartphone van de deelnemers en zonder dat er Wifi voorhanden is op het evenement. Voor een groot publiek beschikken we eveneens over ontvangers die werken over een lange afstand.

De respondenten kunnen anoniem of nominatief antwoorden, afhankelijk van het gewenste gebruik. De geëxporteerde resultaten kunnen na het evenement voor verschillende doeleinden gebruikt worden (beste examenscore of spelscore, begrip van de opleiding, opiniepeiling/marketingstudie, verkiezingsuitslag, enz.).

Er bestaan andere interactieve online voting mogelijkheden en deze kunnen worden gebruikt voor hybride evenementen om face-to-face en op afstand stemmen onmiddellijk te combineren.

Steylsstraat 100 - 1020 Brussel, België | +32 (0)2 425.25.06 | info@gene-electra.com | Btw BE 0413.118.050