Uwaudiovisuele referentiein Brussel

Live stream

Eenvoudig communiceren met uw community

We kunnen zorgen voor LIVESTREAMS op uw eigen sociale media accounts (YouTube, Facebook, …) om gemakkelijk te kunnen communiceren met uw bestaande community.

Het is ook mogelijk om een platform met of zonder toegangscode zoals Vimeo te gebruiken en te integreren in uw eigen website.

Tot slot is het mogelijk om te kiezen voor een aanpasbaar en beveiligd hostingplatform waarop het ook mogelijk is om live rechtstreeks uit te zenden in verschillende talen zodat elke toeschouwer kan volgen in de taal van zijn keuze via éénzelfde link.

Het evenement kan vervolgens online beschikbaar blijven zodat geïnteresseerden het opnieuw kunnen bekijken of het kunnen delen met anderen die niet aanwezig waren tijdens de live-uitzending.

Het is ook mogelijk om de toegang tot de livestreams betalend te maken, zodat u inkomsten kan genereren voor, bijvoorbeeld, concerten, sportwedstrijden of opleidingen.

Als u de uit te zenden inhoud niet heeft, dan doen wij al het nodige voor de opname en het mixen van geluid en video om zo tot een eindresultaat te komen dat voldoet aan uw verwachtingen voor uw online event.

Steylsstraat 100 - 1020 Brussel, België | +32 (0)2 425.25.06 | info@gene-electra.com | Btw BE 0413.118.050