Uwaudiovisuele referentiein Brussel

Hybride configuraties

Professionele opnames

Een hybride evenement vindt zowel face-to-face als op afstand plaats. Een deel van de redenaars en van het publiek neemt op een klassieke manier ter plaatse deel aan het evenement, terwijl een ander deel volgt en/of deelneemt op afstand (vanuit zijn woning of een andere locatie).

Om de interacties tussen deze verschillende sites te verzekeren, gebruiken we een virtueel platform (videoconferentie, webinar, livestream).

Naast de traditionele technische middelen om uit te zenden, vereist een hybride configuratie de implementatie van opnameapparatuur en een controlekamer voor de interfacing met het virtuele platform. Een hybride opstelling kan dus op elke eventlocatie worden neergezet, mits er voldoende internetverbinding is.

Voor een professionele video-opname is aangepaste verlichting nodig. Meestal worden meerdere robotcamera’s gebruikt die vanuit de controlekamer door één operator worden bediend.

Omdat het gedeelte op afstand niet rechtstreeks onder onze controle staat, zijn een goede voorbereiding vooraf (testen van interventies op afstand, gedetailleerd draaiboek en back-up van de presentaties) en een permanente controle door het technische team nog crucialer voor het welslagen van het evenement.

Steylsstraat 100 - 1020 Brussel, België | +32 (0)2 425.25.06 | info@gene-electra.com | Btw BE 0413.118.050